четвъртък, 1 септември 2011 г.

Jonas Brother








Jonas (по-късно известен като Jonas L.A. ) е сериал на Disney Channel, който започва излъчване през май 2009 г. В сериала участват братята Ник, Джо и Кевин от групата Джонас Брадърс.Сюжетът е за три момчета, които имат рок група и изживявят мечтата си да бъдат рок звезди, но има и две много красиви момичета, които стават част от тази мечта. Стела е тяхна стилистка и най-добрата им приятелка. Мейси е голяма фенка на Джонас и най-добрата приятелка на Стела, а с времето и на момчетата. Във втори сезон те са гаджета с Ник, но извън сериала като истинска двойка.Джо и Стела са също гаджета , но само във сериала.

Кевин Лукас ( Kevin Jonas ) - Кевин е най-големият от братята и обикновено е  щурият, дивият и шантавият. Кевин е мисли извън рамките и винаги мисли за чалнати животни, като видра, че може да свири на тромпет или мечка в бикини. Кевин често идва с планове, които са луди или невъзможни, но понякога има и някои добри идеи. Когато той се крие, гласът му има тенденция да е писклив. Той притежава пълен движещ се багажник с китари и се интересува от горски местности . Той е влюбен в момиче, което е от Скандинавия, но след това се среща с новото момиче от Франция . Това подсказва, че той обича чуждестранни момичета. Той поема рискове, различно от братята си.





Джоузеф "Джо Лукас ( Джо Jonas )  -  Джо ще ще направи всичко само, за да го хареса едно момиче .   В епизода "Double Date", той и Стела се целуват и скоро да стават двойка. Въпреки това, в "House Party", Стела казва на Джо, че тя просто иска да бъдат приятели. Той има склонност да се дразни с Ник, но не чак толкова, като с Кевин. Джо обича плюшени играчки, които правят шум. Той пее вокал и играе клавиатури и ритъм китара за банда Jonas. Той винаги носи син молив панда с него. Джо използва лятото, за да проучи възможностите за кариера в актьорската игра и филмовия бизнес.

Никълъс "Ник" Лукас ( Nick Jonas )  - Ник е спокоен и съсредоточен . Ник е най-сериозният в групата, понякога губи търпение с лудориите на Кевин. Ник обича препарирани животни, които плуват. Ник е водещ вокал, барабани за JONAS. Когато е бил бебе, според семейството му, той никога не се усмихвал. Ник е и ръководител на творчески планове. Той също така е видно печен много пъти в шоуто и Кевин не е в състояние да се противопоставят на своя брат. В Сезон 2, той развива отношения с Мейси. Неговите моменти с Мейси са склонни да се прекъсва от Лелятя на Стела . В "The Secret" Ник е принуден да бди над племенница  Роб, коята рязбира за отношенията му с Мейси. И предлага на Ник да пее с него ако той не се съгласи тя ще каже за отношенията му с Мейси . В края на епизода той сам разкрива отношенията си с Мейси  чрез песен, която той и Киара са написали

Малоун "Стела" ( Челси Щауб )  - Стела е стилист JONAS. Тя е най-добра приятелка с Мейси, Джо, Ник и Кевин. Тя започна дресинг като момиче и наричайки себе си "Стела", когато тя се обърна на 14. В едно от последните епизод, Стела може да изхвърли чувствата си за него, когато тя снимки как връзката им може да се окаже,. В епизода "Double Date", тя и Джо целувка и скоро да се превърне в двойка. Стела създава автоматизирана екипировка селектор, наречен StellaVator и постоянно се опитва да се адаптира дрехи забързания начин на живот JONAS.Стела среща едно момче на име Бен и излиза с него, за разочарование на Джо. В епизода "Sweethearts Америка", Стела е ревнива, когато режисьора на  Джо го моли да целуне Ванеса. Стела казва Джо, че Ванеса не го харесва така че Джо няма да я целуне. Стела се чувства виновена, и признава, че е излъгала.  Джо и Ванеса, известен още като "Jonessa," би могли да са заедно, но по-късно, Джо се разделя с Ванеса, след като той установи, че тя мрази Стела. Стела и Джо станаха двойка в края на сезона.

Мейси Misa ( Никол Андерсън )  - Мейси е приятел и президент на техния фен клуб  . В Сезон 1, когато тя ще се приближи до членовете на JONAS, тя има тенденция да се получи невероятно нервна или слаба, или случайно ги нарани (често чрез засилване на краката си или да ги удря в главите със спортното си оборудване). Тя често се нарича всяко момче "(първо име) на JONAS."  Тя е много атлетичена и играе на редица спортни отбори. Тя също се работи в спестовност магазина на майка си, наречена Парчета Misa.  В Сезон 2, тя се показва, да са се променили значително, вече не е луд фен, че тя е била в Сезон 1. Това различно отношение и истинския облик на нейната личност интригува Ник, който става поразен от нея. Нейните моменти с Ник са склонни да се прекъсва от Лелята на Стела. В епизод "The Secret" официално показва, че Мейси и Ник искат да запазят връзката си в тайна. Той се разкрива в по-късен епизод, че тя има много братя и те са едно голямо семейство голф играчи. Той е също така разкри, че нейната майка я научи да играе голф и нейното семейство само си подарява ръчно изработени подаръци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар