четвъртък, 1 септември 2011 г.

Fish Hooks



Сериалът се върти около тийнейджърите Мило , срамежливият му брат   Оскар и прекалено драматичната Беа който са най-добри приятели. Те посещават училище, потопени в аквариум в магазин за домашни любимци . Поредицата проследява ежедневния им живот, тъй като те се занимават с змиорско атака, екскурзии до клетки на хамстер, и извън аквориумите . Те също се занимават с типични тийнейджърски проблеми (приятелства, спорт, акне и др. ).
Майло Fishtooth (озвучен от Кайл Massey ) е тийнейджър , който е самостоятелен и се описва като "човек на партията ". Той се опитва да се забавлява във всяка ситуация и е много силен и обича да ходи на диви приключения. Това беше потвърдено в "Дорис Флорес Красавеца", че той е на 16 години и е приятел с Беа, жена, която е начинаеща актриса, и също е много добро приятелка с брат му, Оскар.

Оскар Fishtooth (озвучен от Джъстин Roiland ) е рутинно нервен сом . Той е любител на видео игрите и има добри отношения с Беа и Майло.


Беатрис "Беа" Goldfishberg (озвучен от Челси Кейн ) е златна рибка , която е много драматична, и иска да бъде филмова звезда . Нейният приятел, Оскар, си пада по нея , но не разкрива това пред никого. Тя твърди, че е най-красивата риба на всички времена, въпреки ,че нейните приятели не се съгласни . В епизода "Underwater Boy", е доказано, че тя е фен на футбола















Няма коментари:

Публикуване на коментар