четвъртък, 1 септември 2011 г.

Късмет Чарли


Сериала Късмет Чарли (Good Luck Charlie) се върти върху семейство Дънкан и как те приемат появата на четнъртото си дете Шарлат ( Чали ) . В края на всеки епизод Теди ( Бриджит Мембър ) прави видеодневник за сестра си в който и описва живота и трудностите в него
 

Теди Р. Дънкан ( Bridgit Mendler) е ​​главен герой на серията  Късмет Чали . Тя е грижовна, натрапчива, позитивна и интелигентна тийнейджърка и втората най-голямото дете,
след  PJ.

Пол Джеймс "PJ" Дънкан ( Джейсън Доли ) е най-големият от децата на  Дънкан. Той и Теди често се бият, въпреки че те се грижат един за друг, и той обикновено се разбира добре с по-малкия си брат, Гейп.

Габриел Б. "Габе" Дънкан
( Брадли Стивън Пери ) е по-малкият брат на Теди и PJ и по-големия брат на Чарли. В началото на серия, Гейб не одобрява от пристигането на Чарли .

Шарлот "Чарли" Дънкан ( Mia Talerico ) е главната героиня и най-малката от децата Дънкан. Тя най-често е изобразявана като щастлива и рядко плаче.

Ейми Б.  Дънкан - ( Leigh Allyn Бейкър ) е майка на PJ, Теди, Гейб и Чарли и съпруга на Боб Дънкан. Тя работи като медицинска сестра в болница.
 
Робърт "Боб" Дънкан ( Ерик Алън  ) е ​​строг, оплешивяване, донякъде безгрижен, но е баща на PJ, Теди, Гейб и Чарли и съпруг на Ейми Дънкан. Както е идентифицирано в първия епизод на поредицата, Боб притежава своя собствена компания за премахване на вредители .

Няма коментари:

Публикуване на коментар