четвъртък, 1 септември 2011 г.

Mickey Mouse Clubhouse

Сериалът разказва за различни проблеми, с които се сблъскват Мики маус и неговите приятели. За да се справи с тях, Мики използва своите "Маус-помощници", които му носи Тудълс, който представлява специален инструмент с формата на главата на Мики. Маус-помощниците биват най-често 4, като за всеки от тях се намира приложение за различни ситуации в епизода. Единият от помощниците е скрит (нарича се "мистериозен") и бива разкрит едва когато има нужда да се използва.

Im in the Band

Трип Кембъл спечелва вечеря с любимата си група Iron Weasel и успява да се сдобие с мястото на водещ китарист в групата. Разведената му майка се съгласява тримата членове на групата да останат да живеят в тяхната къща, като се надява, че ще му бъдат модели за подражание. Но те всъщност се оказват безгрижни, мързеливи и откачени рокери. Съжителството с тях значи пълен купон, но понякога и доста неприятности.


Трип Райън Кембъл (Логан Милър)- е 15-годишно момче, което винаги е мечтало да се присъедни към рок банда. След като се запознава с членовете на Iron Weasel, той успява да ги убеди да го вземат за водеща китара в групата им. Той е най-малкият от цялата група, но е и най-умният. Трип е този, който обикновено разрешава проблемите на групата. Когато е ядосан често свири на китара. Трип харесва различни момичета. Алергичен е към фъстъци.

Дерек Джупитър (Steve Valentine) - е британец. Наперен, често егоист, но пък много чаровен той е вокалиста на Iron Weasel. Дерек е добър магьосник и говори испански. Той е най-високият в групата. Често причинява повечето проблеми на групата. Трип го определя като душата на Iron Weasel.

Аш (Stephen Full) - е симпатичния барабанист, който често е определян за най-глупавия член на групата. Той е смешен и глупав, без да го осъзнава. Имал е две рибки Суши и Суши 2, но Бъргър убил и двете без да иска с ток от бас китарата. Знае някой любопитни факти. Пищи като момиче.

Бъргър Пит (Greg Baker) - е обичащ храна бас китарист на Iron Weasel. Той е най-откачения в групата. Има наднормено тегло и отвратителни навици, включително ядене на червеи. Изпитва наслада от физически действия като това да троши бас китарите си или да си удря главата в стената. Лакирва си ноктите в черно. Влюбен е в майката на Трип.

Изабела "Изи" Фентес (Кейтлин Тейлър Лав)- е един от най-близките приятели на Трип. Тя е голяма фенка Iron Weasel както и на други рок групи. Тя също така е амбициозна певица и неведнъж е опитвала да стане бек вокалистка на Iron Weasel. Тя не знае какво е да погаждаш номера.

Kid vs Kat

„Kid vs. Kat“ разказва историята за битката на 10-годишното момче Кууп и злият извънземен котарак Кат. Сестрата на Кууп - Мили осиновява уличната котка Кат, която се оказва зъл пришълец от друга планета. Той не само храни особено лоши чувства към Кууп, но и е решен да го заличи от лицето на земята. Войната е обявена и Кууп се опитва да докаже истинската същност на Кат, но никога не успява.

Кууп Бъртънбъргър (озвучаван от Ерин Матюс) - Десетгодишно момче-още наричано "Момчето с котката", което осъзнава, че Кат е зъл. Той се опитва да не създава проблеми, но често бива унижен и пострадва, докато се опитва да докаже истината за Кат. Всички обвиняват Кууп за злините на котката - (все пак кой би обвинил малкото сладко котенце?).Най-добрия приятел на Кууп - Денис е единственият, който му вярва и му помага за да докаже истината.

Кот (озвучаван от Катлин Бар) - Космическо извънземно, което изглежда като бескосместа котка от породата сфинкс (порода котки без козина). Кот е осиновен от сестрата на Кууп - Мили. Мрази Кууп и се опитва всячески да се отърве от него, макар и понякога двамата да се разбират.Понякога отваря космически портали и се опитва да занесе рибени скокливки на планетата си.

Мили Бъртънбъргър (озвучавана от Катлин Бар) - Малката 7 годишна разглезена сестра на Кууп и собственичка на Г-н Кат. Тя е продавачка на Момичешките Бисквитки.Обича да пее. Понякога се случва почти да се хване в капаните на Кат за Кууп, но винаги остава непокътната. Тя обича Кат, но може да стане толкова шумна че целия град да я чуе. Баща ѝ прави всичко, което тя му нареди.

Денис (озвучаван от Кати Уелзлък) - Най-добрия приятел на Кууп и единствения, който му вярва, че Кат е извънземно. Той е голям фантазьор.

Бърт Бъртънбъргър (озвучаван от Тревър Деуал) - Бащата на Кууп и Мили. Колкото и да е странно той се страхува от Старата Мънсън, защото като малък е бил хващан да и прави бели.


Старата госпожа Мънсън (озвучавана от Линда Сорънсън) - Старица със сива коса и съседка на Кууп, Мили и Бърт Бъртанбъргър. Много обича своите градински гномове и ако нечия играчка попадне в двора и, тя никога не излиза. Често казва:
Бъртанбъргър заради белите които прави Кууп. Има куче на име Грауър.

Лорн и Харли - приятели на Кууп. Те са децата с камерата. Те измислят прякора на Кууп - Момчето с котката ,заради "страха му от котката на Мили".

Фиби- приятелката на Кууп ,но той нея харесва.Има си котка на име Хъни Флъв.

Госпожа Бранигън - е учителка на Кууп.

Fish Hooks



Сериалът се върти около тийнейджърите Мило , срамежливият му брат   Оскар и прекалено драматичната Беа който са най-добри приятели. Те посещават училище, потопени в аквариум в магазин за домашни любимци . Поредицата проследява ежедневния им живот, тъй като те се занимават с змиорско атака, екскурзии до клетки на хамстер, и извън аквориумите . Те също се занимават с типични тийнейджърски проблеми (приятелства, спорт, акне и др. ).
Майло Fishtooth (озвучен от Кайл Massey ) е тийнейджър , който е самостоятелен и се описва като "човек на партията ". Той се опитва да се забавлява във всяка ситуация и е много силен и обича да ходи на диви приключения. Това беше потвърдено в "Дорис Флорес Красавеца", че той е на 16 години и е приятел с Беа, жена, която е начинаеща актриса, и също е много добро приятелка с брат му, Оскар.

Оскар Fishtooth (озвучен от Джъстин Roiland ) е рутинно нервен сом . Той е любител на видео игрите и има добри отношения с Беа и Майло.


Беатрис "Беа" Goldfishberg (озвучен от Челси Кейн ) е златна рибка , която е много драматична, и иска да бъде филмова звезда . Нейният приятел, Оскар, си пада по нея , но не разкрива това пред никого. Тя твърди, че е най-красивата риба на всички времена, въпреки ,че нейните приятели не се съгласни . В епизода "Underwater Boy", е доказано, че тя е фен на футбола















Zack and Cody

Действията в сериала се развиват около две хлапета Зак и Коди (Дилън и Коул Спраус). Те са близнаци и живеят в хотел на име "Типтън", чийто управител е г-н Моузби. Други главни герои са Лондон Типтън (Бренда Сонг) - наследницата на "Типтън" и дъщеря на собственика Уилфред Типтън. Маделин "Мади" (Ашли Тисдейл) - продавачка на сладки неща в хотела и ученолюбива ученичка. Главен герой е и майка им - Кери (Ким Роудс) която пее в хотела. Най-добрите приятели на близнаците са Макс (Алисън Стоунър) и момче с прякора "Глиста".



<--
Зак Мартин - по-забавния от братята и е зле с оценките. Винаги му идват странни идеи. Тези идеи повечето пъти включват пари. Влюбен е в Мади. Той харесва и други момичета, за разлика от Коди. Добър е в свалките и се облича много модерно.





<--
Коди Мартин - по-добрия в оценките. Умен и интелигентен е, печели научни конкурси и е добър готвач.

Магьосниците от Уейвърли Плейс

  • Алекс Русо (Селена Гомез) — единственото момиче в семейство Русо. Тя е хитра и често попада в беди и злоупотреби с магия. Не е добра ученичка, но, за сметка на това, е много популярна в училището си. Може да го потвърди директорът, с който се срещат почти всеки ден в кабинета му. Обича да се заяжда с братята си Джъстин и Макс, но въпреки различията си и непрестанните си кавги, те се обичат. Най-добрата ѝ приятелка е Харпър Финкъл.

    Джъстин Русо (Дейвид Хенри) — най-големият син и най-добър магьосник в семейството. Той често се опитва да спре своята сестра Алекс, която често използва магии неправилно и се забърква в неприятности. Любимата му група е „Кървави Сълзи“. Има много екшън фигури и плакати в стаята си. Изобщо не е добър в спорта точно като приятеля си Зик. Двамата са много умни и участват в клубове за какви ли не неща; Дори си имат собствен език.

    Макс Русо (Джейк Ти Остин) — най-малкото дете в семейството. Подобно на Алекс, той често използва магия неправилно и не се справя добре в училище. Доста е глуповат и вярва на почти всичко, което му се каже.

    Джери Русо (Дейвид Делуис) — баща на Алекс, Джъстин и Макс. Той е бивш магьосник и е можел да си остане такъв, понеже на магическото състезание между него и брат му той спечелил, но после срещнал Териса Русо и се влюбил в нея. Но понеже магическите закони не позволяват магьосник да се жени за простосмъртен, той дал силите си на брат си.

    Териса Русо (Мария Каналс Барера) — майка на Алекс, Джъстин и Макс. Тя не обича децата ѝ да използват магия за всичко, но въпреки това единственият, който я слуша е Джъстин.

    Харпър Финкъл (Дженифър Стоун) — най-добрата приятелка на Алекс. Тя винаги се облича странно и не одобрява правенето на магии. Влюбена е в Джъстин Русо и постоянно му прави странни подаръци.Общо взето е луда Въпреки нейните странности Алекс я харесва като приятел.

Sonny with a Chance





  • „Съни на алеята на славата (на английски: „Sonny with a Chance“) е комедиен сериал на Disney Channel създаден от Steve Marmel, който проследява историята на тийнейджърката Съни Монро (Деми Ловато) като нов член на състава на комедийното шоу ,излъчвано на живо ,„Оттук-оттам“ („So random!“).Сериалът е излъчен за пръв път в САЩ на 8 февруари 2009, а вторият му сезон започва през ноември 2009. Той е първият оригинален сериал на Disney Channel заснет и излъчен във формат HDTV.

    Съни Монро (Деми Ловато)  — Най-новата в „Оттук-оттам“. Много забавна и мила. Първо си съперничат с Тоуни, но после стават приятелки. Преместила се е от Уисконсин. Харесва Чад Дилън Купър. Новото момиче в " Оттук - оттам ", която е страстна почитателка на " Оттук - оттам " е подготвена за всичко и отива в Холивуд. Там среща Зора, Нико, Грейди и Тоуни.

Тоуни Харт (Тифани Торнтън)  — Преди най-известната, сега малко завижда на Съни заради популярността ѝ и забавния ѝ характер. Гордее се със себе си и с красотата си.Тоуни завижда на Съни за доброто и представяне на първа сцена и за доброто и впечатление на другите. Тя обича себе си и винаги иска да изглежда прекрасно.


Грейди Мичъл (Дъг Брочу)  — Приятел на Нико, обича да яде. Заедно с Нико често правят шеги

Нико Харис (Брендън Майкъл Смит)  — Повечето от странните идеи са негови. Приятел е на Грейди. Обича да прави шегички.

Зо̀ра Ланкастър (Алисън Ашли Арм)  — Най-малката и най-странна участничка в „Оттук-оттам!“. Хрумват ѝ наистина хитри идеи. Много е умна.

Чад Дилън Купър (Стърлинг Найт ) — Завладян от славата си и сериала „Водопадът Маккензи“, той е против шоуто „Оттук-оттам!“. Харесва Съни, но не си го признава. Обича да използва хората.

Финиъс и Фърб


 
„Финиъс и Фърб“ (на английскиPhineas and Ferb) е американски анимационен сериална телевизията Disney Channel, номиниран за награда Еми, въртящ се около двама доведени братя и техните приключения отвъд въображението в задния им двор през лятната ваканция. Световната премиера е на 1 февруари 2008 г. Това е първият оригинален сериал на Disney Channel, който започва едновременно по целия свят.

<--
Финиъс Флин (Винсънт Мартела)- Главният герой. Финиъс и Фърб винаги строят почти невъзможни неща. Неговите известни реплики са: "Ей, къде е Пери?", "Фърб, знам какво ще правим днес!".





<--
Фърб Флечър (Томас Сангстър)- Доведеният брат на Финиъс. Фърб не говори много и е повече по работата.

Hannah Monatana


Серияла Хана Монтана се разказва за живота на една тийнейджърка разкъсваща се между живота на една звезда и своя .Тя е подкрепяна от своите приятели Лили и Олевър ,но е и тормозена от своя по голям брат Джаксон.Те и помагат в трудните моменти ирешенията.
Но в края на сезона тя се разкрива пред своите фенове и я нападат папараците.

Shake It Up


Раздвижи се е сериал по Дисни Ченъл.В него участват Бела Торн - Сиси и Зендая Колеман - Роки.В сериала се разказва за две момичета,които искат да участват в шоуто Раздвижи се Чикаго.Един ден тяхната мечта се сбъдва и те участват в шоуто.Роки и Сиси са най-добри приятелки.Те си помагат и си споделят не само в филма,но и в истинският живот.

<-- Сиси е амбициозно момиче и вярва в себе си.Тя не е от най-умните,но за сметка на това е много добра в танците и това си личи.









<--Роки е много умна и добра танцьорка.Тя помага както може на Сиси.Тя е много грижовна и добра приятелка.




Jonas Brother








Jonas (по-късно известен като Jonas L.A. ) е сериал на Disney Channel, който започва излъчване през май 2009 г. В сериала участват братята Ник, Джо и Кевин от групата Джонас Брадърс.Сюжетът е за три момчета, които имат рок група и изживявят мечтата си да бъдат рок звезди, но има и две много красиви момичета, които стават част от тази мечта. Стела е тяхна стилистка и най-добрата им приятелка. Мейси е голяма фенка на Джонас и най-добрата приятелка на Стела, а с времето и на момчетата. Във втори сезон те са гаджета с Ник, но извън сериала като истинска двойка.Джо и Стела са също гаджета , но само във сериала.

Кевин Лукас ( Kevin Jonas ) - Кевин е най-големият от братята и обикновено е  щурият, дивият и шантавият. Кевин е мисли извън рамките и винаги мисли за чалнати животни, като видра, че може да свири на тромпет или мечка в бикини. Кевин често идва с планове, които са луди или невъзможни, но понякога има и някои добри идеи. Когато той се крие, гласът му има тенденция да е писклив. Той притежава пълен движещ се багажник с китари и се интересува от горски местности . Той е влюбен в момиче, което е от Скандинавия, но след това се среща с новото момиче от Франция . Това подсказва, че той обича чуждестранни момичета. Той поема рискове, различно от братята си.





Джоузеф "Джо Лукас ( Джо Jonas )  -  Джо ще ще направи всичко само, за да го хареса едно момиче .   В епизода "Double Date", той и Стела се целуват и скоро да стават двойка. Въпреки това, в "House Party", Стела казва на Джо, че тя просто иска да бъдат приятели. Той има склонност да се дразни с Ник, но не чак толкова, като с Кевин. Джо обича плюшени играчки, които правят шум. Той пее вокал и играе клавиатури и ритъм китара за банда Jonas. Той винаги носи син молив панда с него. Джо използва лятото, за да проучи възможностите за кариера в актьорската игра и филмовия бизнес.

Никълъс "Ник" Лукас ( Nick Jonas )  - Ник е спокоен и съсредоточен . Ник е най-сериозният в групата, понякога губи търпение с лудориите на Кевин. Ник обича препарирани животни, които плуват. Ник е водещ вокал, барабани за JONAS. Когато е бил бебе, според семейството му, той никога не се усмихвал. Ник е и ръководител на творчески планове. Той също така е видно печен много пъти в шоуто и Кевин не е в състояние да се противопоставят на своя брат. В Сезон 2, той развива отношения с Мейси. Неговите моменти с Мейси са склонни да се прекъсва от Лелятя на Стела . В "The Secret" Ник е принуден да бди над племенница  Роб, коята рязбира за отношенията му с Мейси. И предлага на Ник да пее с него ако той не се съгласи тя ще каже за отношенията му с Мейси . В края на епизода той сам разкрива отношенията си с Мейси  чрез песен, която той и Киара са написали

Малоун "Стела" ( Челси Щауб )  - Стела е стилист JONAS. Тя е най-добра приятелка с Мейси, Джо, Ник и Кевин. Тя започна дресинг като момиче и наричайки себе си "Стела", когато тя се обърна на 14. В едно от последните епизод, Стела може да изхвърли чувствата си за него, когато тя снимки как връзката им може да се окаже,. В епизода "Double Date", тя и Джо целувка и скоро да се превърне в двойка. Стела създава автоматизирана екипировка селектор, наречен StellaVator и постоянно се опитва да се адаптира дрехи забързания начин на живот JONAS.Стела среща едно момче на име Бен и излиза с него, за разочарование на Джо. В епизода "Sweethearts Америка", Стела е ревнива, когато режисьора на  Джо го моли да целуне Ванеса. Стела казва Джо, че Ванеса не го харесва така че Джо няма да я целуне. Стела се чувства виновена, и признава, че е излъгала.  Джо и Ванеса, известен още като "Jonessa," би могли да са заедно, но по-късно, Джо се разделя с Ванеса, след като той установи, че тя мрази Стела. Стела и Джо станаха двойка в края на сезона.

Мейси Misa ( Никол Андерсън )  - Мейси е приятел и президент на техния фен клуб  . В Сезон 1, когато тя ще се приближи до членовете на JONAS, тя има тенденция да се получи невероятно нервна или слаба, или случайно ги нарани (често чрез засилване на краката си или да ги удря в главите със спортното си оборудване). Тя често се нарича всяко момче "(първо име) на JONAS."  Тя е много атлетичена и играе на редица спортни отбори. Тя също се работи в спестовност магазина на майка си, наречена Парчета Misa.  В Сезон 2, тя се показва, да са се променили значително, вече не е луд фен, че тя е била в Сезон 1. Това различно отношение и истинския облик на нейната личност интригува Ник, който става поразен от нея. Нейните моменти с Ник са склонни да се прекъсва от Лелята на Стела. В епизод "The Secret" официално показва, че Мейси и Ник искат да запазят връзката си в тайна. Той се разкрива в по-късен епизод, че тя има много братя и те са едно голямо семейство голф играчи. Той е също така разкри, че нейната майка я научи да играе голф и нейното семейство само си подарява ръчно изработени подаръци.

Zeke and Luther


 Зик и Лутър е американски сериал в който се разказва за двамата най-добри приятели.15-годишните Зик и Лутър са приятели от както се помнят и са решени да станат световноизвестни скейтбордисти. Славата и богатството са още далеч, но двете момчета имат огромни мечти и не могат да ги спрат нито тези, които ги отричат, нито провалите.



<--Зик - Той е доста опитен скейтър. Неговият идол е Тони Хоук. Мечтата му е да стане професионален скейтър.
















Късмет Чарли


Сериала Късмет Чарли (Good Luck Charlie) се върти върху семейство Дънкан и как те приемат появата на четнъртото си дете Шарлат ( Чали ) . В края на всеки епизод Теди ( Бриджит Мембър ) прави видеодневник за сестра си в който и описва живота и трудностите в него
 

Теди Р. Дънкан ( Bridgit Mendler) е ​​главен герой на серията  Късмет Чали . Тя е грижовна, натрапчива, позитивна и интелигентна тийнейджърка и втората най-голямото дете,
след  PJ.

Пол Джеймс "PJ" Дънкан ( Джейсън Доли ) е най-големият от децата на  Дънкан. Той и Теди често се бият, въпреки че те се грижат един за друг, и той обикновено се разбира добре с по-малкия си брат, Гейп.

Габриел Б. "Габе" Дънкан
( Брадли Стивън Пери ) е по-малкият брат на Теди и PJ и по-големия брат на Чарли. В началото на серия, Гейб не одобрява от пристигането на Чарли .

Шарлот "Чарли" Дънкан ( Mia Talerico ) е главната героиня и най-малката от децата Дънкан. Тя най-често е изобразявана като щастлива и рядко плаче.

Ейми Б.  Дънкан - ( Leigh Allyn Бейкър ) е майка на PJ, Теди, Гейб и Чарли и съпруга на Боб Дънкан. Тя работи като медицинска сестра в болница.
 
Робърт "Боб" Дънкан ( Ерик Алън  ) е ​​строг, оплешивяване, донякъде безгрижен, но е баща на PJ, Теди, Гейб и Чарли и съпруг на Ейми Дънкан. Както е идентифицирано в първия епизод на поредицата, Боб притежава своя собствена компания за премахване на вредители .

сряда, 31 август 2011 г.

Disney Channel

Тази програма е много известна сред децата и ето затова реших да направя блог . Тук ще има информация и снимки за всяко предаване назависимо по Дисни Чанъл или Дисни Джуниер .